Werkwijze pro-fiel foto: de voorbereidingen

Voor een goede voorbereiding van de foto sessie vraag ik het volgende van je:

- Omschrijf in een aantal steekwoorden de uitstraling van jouw ideale pro-fiel foto.
Lever een aantal afbeeldingen aan die ter inspiratie voor de digitale mindmap dienen; de mindmap stuur ik je voor aanvang van de fotosessie per mail door.

- Stel een of twee geschikte locaties die dichtbij elkaar liggen waar de fotosessie zal plaatsvinden voor; let op of er voldoende licht is op de locaties die je uitkiest.

- Trek een outfit aan die de juiste uitstraling voor je pro-fiel foto heeft; let op kleur, vorm en patroontjes. Ook accesoires en kledingstukken als een jasje, vest of sjaaltje dat je aan en uit kunt trekken kunnen handig zijn voor de fotosessie.

Zorg ervoor dat je klaar bent voor de fotosessie op de afgesproken tijd en er op en top uitziet voor een geslaagde pro-fiel foto!


Werkwijze pro-fiel foto: de foto shoot + selectie van de foto's

Voor aanvang van de fotosessie drinken we een kop koffie of thee, bespreken de mindmap en gaan dan aan de slag. Ik werk met natuurlijk licht, zowel binnen als buiten. Vandaar dat de tijden van de fotosessie tussen 09:00u en 16:00u zullen liggen. Ik ben op vrijdag beschikbaar voor een fotosessie. Alle andere dagen zijn wisselend en mogelijk in overleg.

Tijdens de shoot laat ik je tussendoor de foto's die ik maak zien. Zo kunnen we ter plekke bekijken en afstemmen wat je aanspreekt. Bij het maken van de selectie van de 3 beste foto's houd ik uiteraard rekening met je voorkeuren. Ik maak verschillende soorten foto's van je. Hierbij horen uiteraard een totaal shot en een close up portret.

De fotosessie duurt een uur. Binnen een week na afloop ontvang je de selectie van drie portretten, jouw unieke pro-fiel foto's!



Werkwijze pro-fiel foto: de voorwaarden op een rijtje

- De kosten zijn slechts 50,- euro voor 1 uur. Je ontvangt uiterlijk een week na afloop van de fotosessie een serie van 3 verschillende pro-fiel foto's. Wil je de foto's op linkedin gebruiken, dan zorg ik ervoor dat ze op het juiste formaat worden uitgesneden.
Heb je andere wensen, dan zullen we dat per mail verder bekijken of voorbespreken.

- Mijn thuisbasis is Amsterdam. Binnen Amsterdam worden geen reiskosten gerekend. Wil je een fotosessie buiten Amsterdam, dan is de prijs voor 1 uur* exclusief reiskosten. *Als de reistijd meer dan een half uur betreft, reken ik het dubbele tarief voor de fotosessie. Dit is vanwege de tijdsinvestering voor het reizen.

- Na betaling van de factuur die ik ten minste 2 weken voor aanvang van de fotosessie per mail aan je stuur, is de boeking definitief. Mocht je onverwacht toch niet kunnen, geef dit dan ten minste 3 dagen van tevoren aan, dan verzetten we de afspraak.

- Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten dat de fotosessie door kan gaan, dan verzet ik de afspraak kosteloos.


Using Format